Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Meghalt egy nő, miután cigarettával a szájában aludt el

Meghalt egy nő, miután cigarettával a szájában aludt el

Holtan találtak a hálószobájában egy walesi nőt, miután a halottkémek szerint égő cigarettával a szájában aludt el. Az 57 éves Janet Jeffs még augusztusban veszítette életét a tragédiában, a halottkémek azonban most hozták nyilvánosságra vizsgálataik eredményeit.

A szomszédok kezdtek el aggódni a nőért azon a bizonyos napon, ezért a rendőrök rátörték az ajtót a lakására, ahol

egy üres borosüveg, és egy halom égett ruhakupac mellett megtalálták a nő magzatpózban fekvő holttestét.

Még több égett ruhaneműt találtak az áldozat mosdójában is, amelyből a hatóságok arra engedtek következtetni, hogy megpróbálta eloltani a keletkezett lángokat. A halál pontos okát nem sikerült teljes bizonyossággal megállapítani, de a boncmester szerint a legvalószínűbb, hogy a textíliákból származó füst belélegzése okozta Jeffs szívének leállását.

A kutyájával élő nő szomszédjai szerint a nő az utolsó időszakban rengeteget fogyott, és nagy eséllyel hasonlóan nagy mértékben fogyasztott alkoholt.

Magának való nő volt, azt hiszem voltak problémái az alkohollal is. Hallottam Janetet a földre esni, de azt gondoltam elesett a kutyájában.

mesélte egyik szomszédja, Julia Allen.

Utoljára a halálát megelőző harmadik napon látták az udvarán, ekkor úgy tűnt minden rendben van. Huszonnyolc éves lánya is megszólalt édesanyja halála kapcsán:

Sosem ivott előttem, de azt láttam, hogy sokat fogyott. Mindig próbált megóvni a saját életvitelétől.

(Metro, borítóképünk illusztráció@Pixabay)