Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Élvezte a kényeztetést a férfi, míg rá nem jött: őt is elkapta egy szopófantom!

Élvezte a kényeztetést a férfi, míg rá nem jött: őt is elkapta egy szopófantom!
  • 2018. szeptember 28., 20:55

A 33 éves Duerte Xavier, vagyis a brit szopófantom Tinderen ismerte meg a négy férfit, akiknek nőként mutatkozott be, és mikor szexre került a sor annyit kért, szeretői viseljenek szemfedőt. Izgalmassá akarta tenni a dolgokat, és persze szerette volna titokban tartani, hogy férfi.

Kettőjüket orálisan, a másik két gyanútlan férfit análszexszel elégítette ki. Egyikőjük, aki végül lebuktatta “Annat” és feljelentést tett azt vallotta, hogy egy csinos nővel matchelt, aki annyit ígért: lefekszik vele, ha beköti a találkozó előtt a szemét. Ezután csábította fel lakására, vagy kapta el parkokban röpke légyottokra áldozatait.

“Amikor felmentem hozzá, kérte, hogy rögtön csukjam be a szemem. Bekötötte és csak akkor vehettem le, miután végzett. Hirtelen ott volt előttem egy borostás férfi arc. Szóhoz se jutottam, csak behúztam neki egy óriásit.”

– mesélte a bíróságon az egyik expartner. Az orálgarázda ezek után nem hogy kitörölte volna partnerei számát, még szomorú fejeket küldözgetett napokon át, hogy igaz, hogy füllentett, de attól még lehetne folytatás. :(

Egy másik sértett pedig elmesélte, hogy beszélték meg a találkozót egy parkba, ahol Anna arra kérte várjon rá bekötött szemmel egy padon.

“Amikor megjött, kb. tíz percig kényezetetett szájjal, és utána “beleült”, amiről én azt hittem egy női vagina… bele gondolni is fáj, hogy mi volt helyette.”

Xavier ellen a vád megtévesztés és szexuális aktus kikényszerítése.

(via Metro)