Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Szülei ölében tetoválnak egy kilenc éves fiú vállára ezen a sokkoló videón

Szülei ölében tetoválnak egy kilenc éves fiú vállára ezen a sokkoló videón

Facebookra lett feltöltve a videó, melyen egy nő ölében ülő kilenc éves kis srác vállára tetoválnak valami beazonosíthatatlan mintát. Az egész internet haragra gerjedt a szülők felé, és a hatóságok is nyomozást rendeltek el az ügyben.

Ennek részeként a rendőrök meg is jelentek a felvételen szereplő család bellefontaine-i házánál, ahol a fiúval ugyan nem találkoztak, de az édesanyja megerősítette az információkat. Azt is megtudták, hogy az alkotást készítő tetoválómester egy tizenhat éves fiú.

Rick Herring rendőrtiszt hozzátette:

Elsősorban a gyermek szerette volna a tetoválást.

A nyomozás tovább tart, de feljelentés egyelőre nem született az ügyben, ugyanis a hatóságok egyelőre nem biztosa abban, hogy történt-e szabálysértés.

Nine-year-old boy gets tattooed in shocking viral video

Police investigated a viral video which showed a nine-year-old boy getting a tattoo in Bellefontaine, Ohio. A Facebook video has sparked major outrage among social media users after a little boy is seen getting a permanent arm tattoo inside a home in Ohio while several adults watch.

(Metro)