Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

A magyar kormányért és Semjénért is imádkoztak a Jézus erejével gyógyítók

A magyar kormányért és Semjénért is imádkoztak a Jézus erejével gyógyítók

„Semjén Zsolt úr, a magyar kormány miniszterelnök-helyettese is tiszteletét tette a konferencián. Üdvözölte az előadókat és a bizottsági tagokat, akik aztán imádkoztak is érte, megáldva őt és a magyar kormányt is” – írta a Christ for All Nations nevű nemzetközi keresztény szervezet az egy hónappal ezelőtt a Papp László Sportarénában tartott Tűz Konferenciáról – írja a 24.hu.

A beszámoló, amelyből a fenti részlet is származik, arra is kitér, hogy a Kossuth Rádió riportere arra kérte Peter Vandenberg prédikátort, hogy „ossza meg a hallgatókkal az evangéliumot, és ez azt eredményezte, hogy maga a riporter is befogadta Jézust mint személyes megváltóját!” Ugyanezen konferencián történt az is, hogy egy hatalmas magyar zászló fölött imádkoztak közösen Magyarországért.

A vallási szervezet közleményében azt is megosztotta jóval több mint 1450 döntési kártyát gyűjtöttek össze. „Ennyi tékozló fiú és lány tért vissza az atyai házba! Milyen dicsőséges pillanatok ezek!”

Borítókép forrása: MTI /Szigetváry Zsolt