Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Pár hónapja született kislánya a fertőrákosi lövöldözőnek

Pár hónapja született kislánya a fertőrákosi lövöldözőnek

A 40 éves férfi az édesanyját bántalmazta, annak élettársára pedig rálőtt. Végül aztán magával is végzett.

Mint arról korábban beszámoltunk, szóváltást követően bántalmazta hozzátartozóit egy férfi pénteken Fertőrákoson, majd bezárkózott a házba és öngyilkos lett. A férfi egy fejszenyéllel támadt az őt meglátogató két rokonára, egyiküket lőfegyverrel megsebesítette. A sértettek a szomszédba menekültek, az elkövető pedig bezárkózott a házába és nem jött elő, a rendőrök felszólítására sem. A TEK munkatársai bementek a házba, ahol holtan találták a férfit.

A Blikk úgy tudja, a férfi anyját már aznap délután kiengedték a kórházból, az élettársát viszont meg kellett műteni. A lap azt írja, a férfinak pár hónapja született meg a kislánya.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az ügy körülményeit.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, itt találhat segítséget.