Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

A TV2 a régi RTL Klub egyik legjobb műsorával, a Legyen ön is milliomos!-sal jön ki ősszel

A TV2 a régi RTL Klub egyik legjobb műsorával, a Legyen ön is milliomos!-sal jön ki ősszel

Gundel Takács Gábor lesz a műsorvezető. Persze mással is készül őszre a csatorna. Illetve az már tél lesz, de az mindegy.

A budapesti RAM Colosseum színpadán mutatta be hétfőn délelőtt Andy Vajna TV2-je, hogy mivel készül arra az őszi szezonra, ami az RTL Klubnál már egy hónapja tart, és amit ők csak október 8-án kezdenek meg.

Ördög Nóra és Liptai Claudia moderálta az eseményt, amit Dirk Gerkens, a csatorna vezérigazgatója kezdett meg egy csomó logikai buborékkal, többek között ilyenekkel:

  • sokan nem hittek a TV2 feltámadásában, de már közel vannak a sikerhez;
  • pénzügyileg nyereséges a csatorna, a számokról majd később tájékoztatnak mindenkit;
  • és még egy bombaüzlet is szóba jött, amiről szintén „majd később tájékoztatnak mindenkit”.

Siker ez siker hátán.

Ezután lépett színpadra a TV2 programigazgatója, Fischer Gábor, aki addig csűrte-csavarta a számokat, hogy kiderült, az általa programigazgatott csatorna piacvezető Magyarországon. Majd leadta a műsorlistát, amivel október 8-tól állnak a tévénézők elő, a minennapi Tények után így alakul az esti kínálat:

Hétfő

Ninja Warrior Hungary 2018

Hétfő esténként új pályával, új kihívásokkal és új műsorvezetőkkel indul csatába az egyébként tök jó műsor. Till Attila mellett most Kasza Tibi lesz a műsorvezető, a pálya szélén pedig Stohl Luca kérdezi a versenyzők családtagjait és a ninja-jelölteket. A szuperprodukció online riportere a csatorna vloggerpályázatának nyertese, Budavári Balázs lesz, akinek segítségével a nézők minden idők egyik legkeményebb műsorának kulisszái mögé tekinthetnek be.

Elrabolva

A Ninja Warrior után egy új, amerikai–francia akciósorozatot debütál, Elrabolva címmel. A sorozat Luc Besson ötlete nyomán készült. A Liam Neeson-féle kultikus filmtrilógia előzménysorozata országos televíziós premierként érkezik a TV2-re.

Kedd

A legbátrabb páros

A dán fejlesztésű The Bravest kaland-reality magyar verziójában sztárpárok küzdenek meg a félelmeikkel, illetve a legextrémebb feladatokban próbálják legyőzni fizikai és pszichés korlátaikat. A játékosok Máltán játszanak, szerepel majd benne Schobert Norbi és Rubint Réka, Keleti Andrea és Kovács Zoltán, Palácsik Lilla és párja, Tamás, Pintér Tibor és kedvese, Frida, Singh Viki és párja, Tamás, Németh Kristóf és szerelme, Zita, valamint Szabó Ádám és Tóth Andi. A fődíj 10 millió forint, a műsorvezető Tilla és Majka lesz.

Bogaras szülők

A TV2 saját gyártású, adaptált fikciós sorozattal jelentkezik A legbátrabb páros után. A vígjátéksorozat egy általános iskolában játszódik, és kulturális-szociológiailag különböző emberek együttélését, konfliktusait mutatja be. A főbb szerepeket többek között Ónodi Eszter, Csákányi Eszter, Mészáros Máté és Téby Zita lesz látható.

Szerda, csütörtök

Mit tenne a gyereked?

A What would your kid do? című nemzetközi formátum magyar verziója szerdán és csütörtökön este megy majd adásba, óvodáskorú gyerekek különböző ügyességi- és bátorságpróbákon mennek keresztül, miközben a szüleik megpróbálják megtippelni, hogyan reagálnak csemetéik a különféle vicces és szokatlan helyzetekben. A műsorvezető Ördög Nóra.

Sztárok és párok

A Couple or not magyar verziója tippelős vetélkedő, a Mit tenne a gyereked? után szintén két egymást követő napon, szerda és csütörtök este kerül képernyőre. Celebek 20 civil szereplő közül tippelik meg, ki az a 12, akik párt alkotnak. A műsort Kasza Tibi vezeti majd.

Péntek

Csak show és más semmi

A hétvégét tizenkét celeb vezeti fel hétről hétre a TV2-n, akik igyekeznek önmaguktól távol álló produkciókkal előállni. A zsűriben Balázs Andi, Tilla, ifj. Richter József, valamint Badár Tamás kapott helyet. A versenyzők között pedig Tatár Csilla, Köllő Babett, Horváth Éva, Eke Angéla, Szandi, Koholák Alexa, Vastag Csaba, Schobert Norbi, Veréb Tamás, Curtis, Pápai Joci és Baronits Gábor lesz látható.

Korhatáros szerelem

A Korhatáros szerelem új évada a Csak show és más semmi után megy adásba, vadonatúj részekkel.

Szombat

MasterChef Junior

A világ legnépszerűbb főzőműsora, a Masterchef konyhája a hírességek után a legkisebbek számára is megnyitja kapuit, a pultok mögött 9-13 éves gyerekek mérik össze tudásukat. Lesznek celebgyerekek is, a zsűriben pedig Mautner Zsófia, Szendrei Bence és Pesti István kapott helyet.

Vasárnap

Sztárban Sztár

Öt sikeres évad után október 14-én visszatér a Sztárban Sztár. Hien, Odett, Sári Évi, Szőcs Reni, Tolvai Reni, Völgyesi Gabi, Burai Krisztián, Freddie, Gesztesi Károly, Kállay Saunders András, Pintér Tibor és Torres Dani lép színpadra, a zsűrit pedig Liptai Claudia, Majka, Papp Szabi és Stohl András alkotja.

Aranyélet

Szeptember 23-án debütált a TV2-n a magyar HBO díjnyertes sorozata, az Aranyéletez továbbra is vasárnap esténként lesz látható.

Legyen Ön is milliomos!

A fentieken kívül második évadával és Liptai Claudia műsorvezetésével érkezik a Séfek Séfe, valamint visszatér a képernyőre az eddig csak az RTL Klubon látott kvízshow, a Legyen Ön is milliomos! A játékmester Gundel Takács Gábor lesz.

(via Blikk.hu, 24.hu)