Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Már működik a Faceboook társkeresője

Már működik a Faceboook társkeresője

Négy hónappal a fejlesztés elindításnak bejelentése után már tesztüzemben működik a Facebook randiappja. A tesztüzemet egyelőre csak Kolumbiában indította el a techcég – írja a The Verge.

A Facebook szakított a Tinder személytelen modelljével, a fejlesztők arra késztetik a felhasználókat, hogy kezdjenek valódi kommunikációba. Az ismerkedős mobilalkalmazás, amely a Facebook Dating nevet kapta a Facebook platformján belül működik, de a szolgáltatást külön kell aktiválni, ehhez önálló párkereső profilt kell létrehozni a Facebookon belül – írja a The Verge.

A randiappot csak a 18 éven felüliek használhatják, egyelőre ingyenesen és reklámmentesen – hisz végül is tesztüzemről van szó. A találatokat csak 100 kilométeren belül párosítja össze a Facebook Dating – ezzel kizárják a távkapcsolatok lehetőségét.