Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Távozik a Barátok Közt egyik főszereplője

Távozik a Barátok Közt egyik főszereplője

A Blikk információi szerint kiírták a Nagy Tóbiást alakító Józan Lászlót a Barátok köztből, vele együtt pedig a párját, a Kristófot alakító Hajnal Jánost is. A lap megtudta, hogy a meleg párt játszó színészek már nem forgatnak, így néhány hét múlva a képernyőről is eltűnnek.

Ez minden bizonnyal egybeesik a történetben tervezett esküvőjükkel, illetve az RTL Klub sorozatának október 26-i huszadik születésnapjával is. A Blikknek a Barátok közt sajtófőnöke is megerősítette a hírt:

„Valóban így van, Józan László és Hajnal János távozik a sorozatból, már nem forgatnak. Nehéz döntés volt ez a produkció részéről, de a történet megkívánta a lépést. A Barátok közt majd húsz évében nem ez az első és valószínűleg nem is az utolsó, amikor meg kell válnunk egy-két szereplőtől. Hiszen, ahogy az életben, a Mátyás király téren is jönnek-mennek az emberek, de reméljük, elég izgalmas történettel szolgálunk majd a nézőinknek ahhoz, hogy ne szomorkodjanak sokáig.”

A hírt aztán Józan László is megerősítette a lapnak, de nem kommentálta azt. A színész 2013 óta volt tagja a Barátok Köztnek.

 

Kiemelt kép: Barátok közt Facebook