Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Még nem kért bocsánatot M. Richárd a gyászoló családoktól

Még nem kért bocsánatot M. Richárd a gyászoló családoktól

Molnár József a 23 éves fiát veszítette el a Dózsa György úti balesetben. Mint elmondta, edzésről várták haza a fiukat, de két rendőr érkezett, akik közölték a rossz hírt. Az apa szeretett volna megtudni minél többet a balesetről, de ez nem sikerült. A miértre azt válaszolta, “úgy érzi mindenkinek, aki meghal annak jó ha valaki fogja a kezét és nekem ez nem adatott meg.” – nyilatkozott a Fókusz-nak.

A fia a baleset előtt kezdett el dolgozni a Fővárosi Vízműveknél két héttel korábban marketingesként. A baleset okozójáról az apa azt mondta, hogy lemészárolta őket az autóval. Azt is elmondta, az a nehéz, hogy látja, hogy M. Richárd luxuskörülmények között él, miket megengedett magának, semmi önkontrollt nem lát benne.

M. Richárd egyébként többször úgy nyilatkozott, hogy megkeresi az elhunytak hozzátartozóit, de ezt eddig nem tette meg. A férfi azt mondta, a rendőrség miatt nem jutott el a gyászoló családokhoz. Volt egy beadványa, hogy anyagilag segítené a családokat, de azt nem bírálták el. Magától nem keresheti meg a gyászolókat, mert házi őrizetben van. “Ha én bárkit megkerestem volna, vagy bárhogy felkerestem volna én magamtól, akkor ennek fentáll a veszélye, hogy a tanúk befolyásolása miatt engem fenékbe rúgnak.”