Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Ed Sheeran lesz a 2019-es Sziget egyik gigasztárja

Ed Sheeran lesz a 2019-es Sziget egyik gigasztárja

Ahogy ígérték, a Sziget fesztivál szervezői máris bejelentették a jövő évi fesztivál egyik fellépőjét, és nem gurítottak kicsit, ugyanis az első bedobott név nem más, mint Ed Sheeran, aki a jelenlegi legnagyobb popsztárok egyike.

Több mint egy éve tárgyalunk Sheeran ügynökségével és nagy öröm, hogy ilyen hamar bejelenthetjük őt. Az pedig megtisztelő, hogy Sheeran első magyarországi koncertjét a Szigeten adja, és rajtunk kívül is csak egy fesztiválon lép fel a stadion-koncertek mellett” – mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője. “A Sziget történetében ilyen korán még nem hoztunk nyilvánosságra headlinert. Generációjának legjobb zeneszerzője nem csupán az egyik legaktuálisabb sztár a popvilágban, de a Sziget “Love Revolution” koncepciójában is egy emblematikus szereplő, tudván, hogy például jelentős szerepet játszik a drop4drop által indított jótékonysági kampányban, ami azt tűzte ki céljául, hogy a világban minél többen juthassanak tiszta vízhez” – tette hozzá Kádár. Ez pedig egybevág a Sziget jelenlegi terveivel, ugyanis a fesztivál is minden eddiginél komolyabb hangsúlyt fektek a környezettudatosságra, de valószínűleg nem azért hívták el Sheerant, mert ő is, meg a szervezők is szeretnének egy élhetőbb bolygón élni.

Ahogy az utóbbi években a Szigetre ellátogató igazán nagy nemzetközi sztároktól lassan már megszokhattuk, úgy Ed Sheeran is a fesztivál nyitónapján lép majd fel, ami jövőre augusztus 7-én lesz, Facebook esemény erre.