Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Kutyapórázon vezetve vitte el demenciával küszködő feleségét a vásárra

Kutyapórázon vezetve vitte el demenciával küszködő feleségét a vásárra

Egy 66 éves férfi kutyapórázon vezette el feleségét a vásárra, és közben kiabálással figyelmeztette, ha túl messzire kóborolt.

Walter Wolfordot szombaton tartóztatták le, miután szemtanúk látták őt bántalmazni a feleségét, Catherine-t, egy kültéren rendezett vásárban. A beszámolók szerint Wolford váratlanul

megrántotta a pórázt minden egyes alkalommal, amikor felesége elérte annak határait, így párja torkán vörös sebeket hagyott.

Walter Wolford

A nő nem igazán tudta hol van, vagy mi a neve; össze-vissza beszélt. Walter, elmondta hogy eredetileg a derekára tette az övet, de felcsúszott a nyakára.

mesélte el egy szemtanú. Amikor kihívták rájuk a hatóságokat és ellátták szerencsétlen nőt, a férfi nekik is elmondta, hogy Catherine súlyos demenciával szenved. Állapotára nem szed gyógyszereket, mivel nincs rá gyógyír.

Wolford szerint öt évvel ezelőtt két évet adtak az orvosok párjának, és amikor tavaly is elhozta ide, másfél órára meg is szökött tőle.

A férfit öt ezer dolláros óvadék ellenében szabadon engedték.

(forrás: Metro, borítókép: VikingTactics)