Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Judith Sargentini a magyaroknak üzent

Judith Sargentini a magyaroknak üzent

Facebookon mondott köszönetet és üzent a magyaroknak Judith Sargentini EP-képviselő, akinek a nevével fémjelzett jelentését a magyar demokrácia egyre romló állapotáról a múlt héten kétharmados többséggel elfogadta az Európai Parlament.

Judith Sargentini

A big thanks to everybody that sent me messages of support and to all the colleagues in the European Parliament that voted in favour of my report. I know this will give the citizens in Hungary new…

„Nagy köszönet mindenkinek, aki támogató üzeneteket küldött, és azoknak a kollégáknak, akik a jelentésem elfogadása mellett szavaztak az Európai Parlamentben. Tudom, hogy ez új lelkesedést ad majd a magyar állampolgároknak a kiálláshoz. Egy olyan országért, ahol mindenki félelem nélkül kifejezheti magát. Egy olyan demokráciáért, amelyik minden magyart magába foglalja” – írta Sargentini.

Borítókép: Brüsszel, 2017. december 7. Az Európai Parlament (EP) által közreadott kép Judith Sargentiniről, az Európai Parlament zöld párti frakciójának holland képviselőjéről az EP belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi szakbizottságának (LIBE) a jogállamiság magyarországi helyzetéről tartott meghallgatásán Brüsszelben 2017. december 7-én. (MTI/Európai Parlament/Dominique Hommel)