Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Egy anyuka felfedezte kislányát egy olyan családi fotón, amikor a gyerek még nem is élt

Egy anyuka felfedezte kislányát egy olyan családi fotón, amikor a gyerek még nem is élt

Laura Cisse hátborzongató felfedezést tett a családi fotókat nézegetve: az egyik fotón a dohányzóasztal mögött kislánya látható. Csakhogy a kép készültekor, gyermeke még meg sem született!

“Visszhang a jövőből”. Ezzel az elnevezéssel illette a 38 éves Laura, kislánya megmagyarázhatatlan felbukkanását. Az egyenesen a kamera lencséjébe tekintő lány egyértelműen nagy hasonlóságot mutat Sophie-val, a nő három évvel később született gyermekével.

A tíz éve készült kép eredetileg a nő idősebb lányáról, Ayesháról készült, ahogyan korábbi házukban pózol egy kék ruhában, azonban a fotó most a húga miatt került középpontba.

Amikor először rátekintettem a képre, egyből felötlött bennem: “Mit keres ott Sophie?” Sosem láttam korábban ezen a képen. Aztán tudatosult bennem, hogy ő még nem is élt a kép készültekor.

Laura megkönnyebbült, hogy már nem laknak abban a házban, ahol a bizarr jelenet lezajlott. A legfurcsább számára, hogy ezt a képet korábban megosztotta Facebookon, és akkor sem tűnt fel neki a szembeötlő gyermekalak. Az édesanya még a fénykép készítésének napjára is világosan emlékszik:

Esős szombati nap volt, éppen felmostam amikor Ayesha kérlelni kezdett, hogy felpróbálhassa a vadiúj kék dresszét. Gyönyörűen nézett ki benne, úgyhogy lefotóztam, aztán folytattam a felmosást.

Daily Mirror on Twitter

Mum spots ‘daughter’ in creepy and ‘unexplainable’ photo taken years before she was born https://t.co/Cf5n4RhsX7

Emlékei szerint senki nem volt velük a házban akkor, az egyetlen gyerek akivel Ayesha néha összejárt játszani öt éves korában, abszolút nem így nézett ki.

Megmagyarázhatatlan. Ayeshának nem voltak babái, mivel egyik sem volt afro.

A régi házukban élő családnak is megmutatták a képet, akiket nem különösebben izgatott fel a dolog, bár gyermekük állítólag sokat mosolyog arra a falra, ahol a “szellem” megjelent, még ha nincs is ott senki.

Laura egy dologban reménykedik: hogy kislánya szelleme neki sosem fogja megmutatni magát.

(forrás: Mirror)