Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Dzsudzsák Balázs csak csapatot vált, országot nem

Dzsudzsák Balázs csak csapatot vált, országot nem

Dzsudzsák Balázs továbbra is az Egyesült Arab Emírségekben futballozik majd, de már az al-Ittihad Kalba SC csapatánál, a magyar válogatott korábbi csapatkapitánya szerdán írta alá a szerződését, írja a klub közösségi oldala.

A klub egyébként nemrég kölcsönvette az MTK-tól a csapat brazil játékosát, Myke Bouard Ramost, de a keret tagja a horvát hátvéd, Antonio Perosevic is, aki korábban a Puskás Akadémiában szerepelt.

Amennyiben a játékengedélye elkészül, Dzsudzsák pénteken az al-Dafra SCC otthonában sorra kerülő meccsen, a bajnokság harmadik fordulójában mutatkozhat be új együttesében.

A 31 éves szélső az előző két idényben az al-Vahda SC játékosa volt, korábban a török Bursasport, az orosz Dinamo Moszkvát és Anzsi Mahacskalát, a holland PSV Eindhovent, illetve a Debrecen együttesét erősítette. A magyar válogatottban eddig 97 meccsen 21 gólt szerzett.