Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

A legújabb kormányzati gyűlöletkampány már tényleg nem más, csak rinyálás

A legújabb kormányzati gyűlöletkampány már tényleg nem más, csak rinyálás

Elkészült a kormány legújabb gyűlöletkampánya, ami arra akarja felhívni a figyelmet, hogy az Európai Unió elfogadta a magyar demokratikus intézmények felszámolását feltáró Sargentini-jelentést, ami a kormány értelmezésében azt jelenti, hogy az EU dühös Magyarországra, mert épített 300 km drótkerítést.

Magyarország Kormánya

A kormány válasza a Sargentini-jelentésre: Magyarországot azért támadják, mert a magyar emberek úgy döntöttek, hogy a mi hazánk nem lesz bevándorlóország. Ne engedjünk a zsarolásnak!

A videó a korábbi gyűlöletkampányokhoz hasonló drámai hangvételt igyekszik megütni, de ennek most nem harcos kiállás hangulata van, hanem sértett panaszkodásé. Pont olyan, mint amikor az oviban a társaival szemétkedő gyereknek egyszer valaki kioszt egyet, amire az addigi főkolompos sírva rohan az óvónénihez panaszkodni, hogy őt itt bántják.