Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Másfél kiló fűvel bukott le egy bolgár férfi Csongrád megyében

Másfél kiló fűvel bukott le egy bolgár férfi Csongrád megyében

Másfél kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök Csongrád megyében egy bolgár férfi autójában elrejtve, a sofőr azt állította, saját fogyasztásra hozta a kábítószert – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Némedi-Varga Éva, a NAV Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtóreferense közölte, a pénzügyőrök egy német rendszámú autót ellenőriztek, és kockázatelemzés alapján a jármű tételes vizsgálata mellett döntöttek.

A tüzetes ellenőrzésen az autó hátsó ülése alól, négy csomag, több mint 1,5 kilogramm növényi törmelék – a gyorsteszt szerint marihuána – került elő. A férfi elmondása szerint a kábítószert saját fogyasztásra hozta – tudatta az alezredes. A pénzügyőrök a hárommillió forint fekete piaci értékű kábítószergyanús anyagot, valamint a sofőrt feljelentéssel átadták a rendőrségnek. (MTI)

Borítókép: Photo by Giorgos Georgiou/NurPhoto