Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Bárki megtudhatja, milyen Donald Trump nemi szerve (Kép a cikkünkben!)

Bárki megtudhatja, milyen Donald Trump nemi szerve (Kép a cikkünkben!)

Megjelent Stormy Daniels régóta ígért leleplező könyve. A pornószínésznő mindent elárul Donald Trumphoz fűződő viszonyáról, ráadásul a részleteket még a The Guardianhez is eljuttatta.

A pornós művésznevet viselő Stephanie Clifford még 2006-ban találkozott Trumppal egy szállodában a kaliforniai Tahoe-tónál, nem sokkal azután, hogy az elnök felesége szült. Később viszony szövődött köztük, Daniels a könyvben részletesen leírja, milyen volt Trumppal, sőt, az elnök nemi szervéről is pontos leírást ad.

Trump állítólag többször megígérte neki, hogy szerepet kap a The Apprentice című valóságshow-ban, és garantálta neki, hogy – csalással – sokáig is menetelhet.

Daniels elmesélte, hogy ahogy nőttek Trump esélyei az elnökké válásra, úgy kezdett egyre jobban félni, hogy baja lehet a viszonyukból. A pornószínésznő többek között ezért is hallgatott sokáig, később pedig azért nem állt elő a sztorival, mert megfenyegették.

Idővel azonban rájött, hogy a nyilvánosság védelmet is jelent számára, ezért döntött úgy, hogy megjelenteti a könyvet.

 

UPDATE!

Időközben a Daily Beast megírta, az amerikai elnök pénisze egészen pontosan úgy néz ki, mint Toad a Mario Kartból.