Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Hódi Pamela szorong az anyajegyei miatt, Hien visszatérhet az országba és a tévébe – A nagy bulvárszemle

Hódi Pamela szorong az anyajegyei miatt, Hien visszatérhet az országba és a tévébe – A nagy bulvárszemle

Ezen a szép szeptemberi hétkezdeten ezek a legfontosabb, hírességeket érintő hírek a magyar bulvárban:

  • Hódi Pamela szorong az anyajegyei miatt. Na, nem azért, mert bármi kóros lenne rajtuk, csupán szerinte túl sok van az arcán, ezért használ sok sminket, hogy mindet elrejtse. „Modell vagyok, magabiztosnak kellene lennem, de ha smink nélkül tükörbe nézek, nem látom magam szépnek. Tudom, nem jó, hogy így gondolkodom az arcomról, mégis elégedetlen vagyok vele, különösen, ha fehérebb a bőröm és erősebbek az anyajegyeim. Nem baj, ha valakinek van az arcán anyajegy, de nekem túl sok van. Szerintem igényli az arcom a sminket. Persze lehet, hogy ez csak megszokás kérdése, mint ahogy a műszempilla is, ami nélkül szerintem úgy nézek ki, mintha beteg lennék. Ha nem lenne szempillám, üres lenne az arcom” – mondta. (Bors)

  • Czippán Anett két gyerek után nem szeretne többet. „Megállunk két gyereknél, mindig is így képzeltem el az életem. A kicsik mellett szeretnék a páromra és magamra is kellő figyelmet fordítani, gőzerővel dolgozom például a plusz kilók leadásán, mert még mindig nem sikerült visszanyernem a régi alakom, de motivált vagyok” – mondta a műsorvezető. (Blikk)
  • A Megasztárból megismert Hien három évvel ezelőtt ment ki az Egyesült Államokba egy zeneiskolába, ahol hamarosan hangmérnökként (sound designer) diplomázik majd. A tanulás fáradalmait viszont Magyarországon piheni ki, állítólag ő lesz majd a Tv2-n futó Sztárban sztár egyik versenyzője. „Talán tényleg feltűnök majd itt-ott, de erről még nem beszélhetek” – mondta. (Blikk)
  • Kozso új életet kezdene, ami azt jelenti, hogy akár házasodna, meg gyereket is vállalna 53 évesen. Az egyébként már nagypapa zenész az USA-ban ismerte meg aktuális párját nagyjából másfél évvel ezelőtt. „Esküvőről természetesen beszéltünk már, és biztosan lesz is. Abban azonban egyetértünk, hogy nem egy darab papír határozza meg, hogy szeretjük egymást: együtt vagyunk, együtt is maradunk majd. Ha viszont eljön az a nap, szeretném, hogy minden olyan legyen, ahogy a kedvesem szeretné, és álmai esküvője legyen” – mondta Kozso a Lokálnak. Terveznek gyereket is: “Az első névben már régóta megegyeztünk. Szerintem – tőlem nem meglepő módon – egyedi lesz, de azért még nem szeretném elárulni. Majd, ha egyszer megérkezik, kiderül”. (Blikk)