Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Facebookon állt ki apja mellett az egyik megvádolt vízilabdás lánya

Facebookon állt ki apja mellett az egyik megvádolt vízilabdás lánya

Hosszú posztban reagált a közösségi oldalon Petőváry Zsolt lánya az apját és Kósz Zoltánt érintő, napokkal ezelőtt kirobbant zaklatással és erőszakkal kapcsolatos ügyre.

Panni Petőváry

Kedves ismerőseim,a mai napon Édesapám és Húgom 3.helyért játszott az Európa bajnokságon Magyarországért,mindemellett a felháborító botrány mellett ami itthon folyik. Ugyan sajnos kikaptunk es így…

„Érthetetlen számomra,hogy,hogy lehet ilyen undorító módon,abszurd jelzőkkel,NEVEKKEL nyilvánosságra hozni egy hivatalos eljárást megelőző ügyet,hazugságot,nem belegondolva a következményekbe.

Hiszen ez önkéntelenül megváltoztathatja sokak jövőjét..Mind Édesapám,mind Zoli es a körülöttük lévő szeretteik életét.Nem beszélve arról,hogy egy(sokakat foglalkoztató) családias sport egyesület műkodtetői,kiket valaki/valakik be akarnak mocskolni önérdekű céljaik elérése végett!

Mindezt egy gyengeelméjű, problémás lány vulgáris fantázia levelére alapozva!!”

– írja Petőváry Panni.

A lány biztos benne, hogy ki fog derülni az igazság, és “remélhetőleg arra is ugyanekkora lesz az érdeklődés.”

Mint arról korábban beszámoltunk, egy 13 éves kislány vádolta meg a két volt vízilabdást azzal, hogy két éve megerőszakolták őt. A levél alapján a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szexuális erőszak gyanújával nyomozást indított, de még senkit sem hallgattak ki gyanúsítottként.

A Zoom.hu-nak nyilatkoztak a vízilabdások ügyvédei, Hegedűs László és Gatter László is meg vannak győződve védenceik ártatlanságáról. A pólósok szintén a Facebookon, csapatuk közösségi oldalán szólaltak meg.