Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Feljelentést tettek az 1-es villamosos drogos támadás miatt

Feljelentést tettek az 1-es villamosos drogos támadás miatt

Bejelentést tett az ügyészségen a feljelentéseiről elhíresült Tényi István garázdaság miatt, mert egy négygyermekes anyát, hétfőn megszúrt egy férfi az 1-es villamoson, aki a Kacsóh Pongrác útnál szállt fel.

A nő azóta folyamatosan orvoshoz jár, hogy kiderüljön, elkapott e valamilyen betegséget, hiszen a nem steril anyaggal elsősorban gennykeltő kórokozók juthatnak be a szervezetbe, de akár hepatits vagy HIV is.

Tényi az ügyészségtől az ügy kivizsgálását, szükség esetén nyomozás megindítását, az esetleges elkövető felkutatását, illetve a bűncselekmény gyanújának megállapítását kéri.

Ahogy a Zoom.hu is beszámolt róla, önkívületi állapotban vonagló fiatalok lepték el az 1-es villamos megállóit a Népliget és a Hős utca közti szakaszon augusztusban, néhány napja pedig ismét fokozott rendőri ellenőrzés kezdődött a drogosok által sújtott környéken.