Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Schwarzeneggerék beköltöznek a kecskeméti Mercedes-gyárba

Schwarzeneggerék beköltöznek a kecskeméti Mercedes-gyárba

Szeptember 21. és 23. között, illetve 30-án a kecskeméti Mercedes-Benz Gyárba költözik az új Terminátor-film csapata, tudta meg a Bors.

A stáb a csarnokkomplexum karosszériaüzemében forgat majd, a filmesek még a gyár dolgozói között is keresnek statisztákat, 10–20 ezer forint közötti fizetségért cserébe.

A lap információi szerint a forgatás helyszínéül szolgáló üzemrészeken leáll a gyártás ezekben a napokban. „2018 őszén a Mercedes-Benz kecskeméti gyárában filmforgatásra kerül sor, amelynek részleteiről jogi okokból nem áll módunkban tájékoztatást adni” – közölte Ludvig Orsolya, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. kommunikációs igazgatója.

A Terminátor hatodik részének forgatása július 19-én kezdődött el Magyarországon, július 30-a óta már Arnold Schwarzenegger is nálunk tölti az idejét.