Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Láncfűrésszel támadt az ikertestvérére egy férfi Gödön

Láncfűrésszel támadt az ikertestvérére egy férfi Gödön

A Pest Megyei Főügyészség indítványt tett annak a férfinak a letartóztatására, aki Gödön egy láncfűrésszel támadt az ikertestvérére, megsebesítve őt.

A gyanúsított kedden az ikertestvérével egy építkezésen dolgozott Gödön. Délután a gyanúsított testvére, a bűnügy sértettje hazaküldte a férfit pihenni.

A gyanúsított erre felvett egy láncfűrészt, beindította, a testvére felé indult, majd felé csapott a működő fűrésszel.

A sértett hátrált, elbotlott és elesett, közben a fűrész a karján és a hátán okozott sérülést.

A sértett ekkor lábra állt, majd mindkét kezével – melyeken vastag munkavédelmi kesztyű volt – megragadta a láncfűrészt, és sikerült a fűrészen a féket behúzni, így a motor akadozni kezdett. Ezt a pillanatot kihasználva a sértett elfutott, de a testvére egy darabig üldözte őt láncfűrésszel a kezében, majd visszament az építkezésre.

A gyanúsítottat itt fogták el az időközben értesített rendőrök

Az, hogy súlyosabb következménye nem lett az esetnek, a sértett aktív védekezésének és annak volt köszönhető, hogy el tudott menekülni.

A férfit emberölés bűntett kísérletével gyanúsítják és a Pest Megyei Főügyészség indítványt tett a férfi letartóztatásának elrendelésére.

(Ügyészség)