Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Ismét késsel fenyegették Pásztor Annát – A nagy bulvárszemle

Ismét késsel fenyegették Pásztor Annát – A nagy bulvárszemle
  • Rékasi Károly még három éve szenvedett motorbalesetet, a lábadozás miatt pedig több színházi munkától is elesett, a Barátok köztben sem szerepelhetett. A színész az összes tartalékát felélte, és nehezen viselte, hogy párja, Pikali Gerda gondoskodott a családról. Mára rendeződött a helyzet, sőt, Rékasi még kártérítésre is számíthat a balesetben vétkes sofőrtől, a Bors szerint tízmillió forintra.
  • Istenes Bence korábban nem gondolta volna, hogy Csobot Adél lesz élete párja, de a szerelmesek – többek között a közös gyerek miatt – annyira összeszoktak, hogy már a legjobb barátok is lettek, mondta a műsorvezető a Meglepetés magazinnak.
  • Újabb feszült pillanatokat kellett átélnie Pásztor Annának. Az énekesnő felé egy ismeretlen késsel közeledett egy budapesti villamosmegállóban, Pásztor azonban kicsavarta a kezéből a szúróeszközt, mielőtt a férfi bármit is tenni tudott volna. Nem sokkal később már testőre, Gino is megjelent, így az énekesnő biztonságban utazhatott tovább. Bors