Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Egy szemérmetlenül nagy, hat kilós burgerszörny borzolja a netezők kedélyeit!

Egy szemérmetlenül nagy, hat kilós burgerszörny borzolja a netezők kedélyeit!
  • 2018. szeptember 14., 18:08

Egyesek undorodnak, mások totális pazarlásnak tartják egy las vegasi étterem horrorburgerét, amit hat személyre terveztek és majdnem hat kilót nyom!

Emlékszel mi mindent tanultál az egészséges, kis adagokban bevitt, vitamindús táplálkozásról? Na dobd ki mindet az ablakon és figyeld, ahogy ez az indokolatlan horrorburger megbabonáz:

Az összetevői között a két 2-2 kilós angus marhapogácsán kívül van még úgy egy kiló szalonna, jalapeno paprika, mindenféle sajt, paradicsom, hagyma… és még extra csípős Cheetos is! Mindez nyakon öntve pár liter ketchuppal, koreai majonézzel, és barbeque szósszal, tetején négy tükörtojással még a legelvetemültebb hambi rajongókat is próbára teszi…

Sokan ki is akadtak és Jamie Oliver közbelépését szorgalmazzák, mondván: minek ennyi feleslegesen bevitt szemét, és aki akar egyen meg két normál méretű burgert, nem kell ez az amcsi nagyzolás…

Te hogy vagy vele? Bepuszilnád pár haverral?

(via Mirror)