Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Down-szindrómásnak tettette magát, hogy nővérek cseréljék a pelenkáját

Down-szindrómásnak tettette magát, hogy nővérek cseréljék a pelenkáját
  • 2018. szeptember 14., 20:25

A 31 éves arizoniai férfinak, Paul Menchacának a beteg perverzióján kívül semmi baja nem volt. 

A rendőrség beszámolója alapján Menchaca elhitette három fizetett otthoni ápolójával, hogy szinte teljesen magatehetetlen, csak hogy a nővérek fürdessék, fésüljék és cseréljék pelenkáját, mindezt persze az izgatottságtól álló pénisszel.

A zebraőrként dolgozó férfi ápolókat és betegeket összekötő applikációk segítségével vadászta áldozatait, ahol nőnek maszkírozva “Amy” álnéven adta fel hirdetéseit, amiben egy “nagyon beteg Down-kóros ismerősének” keresett 12 órás segítőket.

“Gyerekként viselkedett, mikor találkoztam vele, úgy tűnt egy maximum 10 éves szintjén van, dühkitörésekkel és gyerekekre jellemző makacssággal.”

– mesélte az egyik átvert nővér, aki hozzátette a férfi tapsolt és mosolygott, miközben a pelenkáját cserélte.

Volt olyan nő, akit azzal vett rá, hogy alkalmanként segítsen neki zuhanyozni, hogy autóbalesetben sérült meg a központi idegrendszere, ezért nem tudja magát ellátni.

Végül úgy bukott le, hogy az egyik nővérnek gyanús lett mindez és követte egyszer hazáig, ahol bekopogtatva Mechaca szülei azt mondták semmi baja a fiúknak, egészséges, dolgozó ember, aki velük lakik…

(via Metro)