Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Sargentini nevével poénkodott felszólalásában Sógor Csaba

Sargentini nevével poénkodott felszólalásában Sógor Csaba

„Nemcsak SZAR-gentinit, hanem mind a 448 képviselőt minősíti egy ilyen színvonalú jelentés elkészülte” – szúrt oda magyaros virtussal a Sargentini-jelentés miatt elhíresült holland képviselőnőnek Sógor Csaba az RMDSZ EP-képviselője az Európai Parlamentben egy szerda délutáni felszólalásában.

A finom nyelvi-poént nyilván csak a magyarok érthetik, bár a néppárti képviselő akár le is tagadhatja, hogy direkt poénkodott volna. Sógor felszólalásában egyébként arról beszélt, hogy a jelentésben rengeteg valótlanság és ténybeli tévedés szerepel. Az eljárást illetően pedig felvetette, hogy szerencsésebb lenne azonos szempontok és azonos mérce alapján megvizsgálni az alapértékek, az emberi jogok, a kisebbségek jogainak érvényesülését, mert ez a fajta pellengérre állítás csak politikai támadásnak minősíthető.

(Index)