Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Lázár Járos páros lábbal szállt bele Orbán Viktor költséges hobbijába

Lázár Járos páros lábbal szállt bele Orbán Viktor költséges hobbijába

Még alig maradt alább a taps az Európai Parlament üléstermében a Sargetini-jelentés elfogadása után, amikor egy korábbi harcostárs is hatalmas kokit osztott ki Orbán Viktornak. Pontosabban fogalmazva Lázár János páros lábbal, hátulról szállt bele a kormányfőbe, illetve annak fociőrületébe.

A volt kancelláriaminiszter nagy kedvvel járja a választóketerülét, és Földeákon a helyi iskola éppen átadott műfüves pályája mellett kvaterkázott néhány nagypapával, meg a település vezetőivel, amikor kifejtette a nézeteit a magyar focistákról és a nekik kifizetett pénzekről.

„Tudod az a legborzalmasabb, hogy valaki még pénzt is fizet azért, mert rosszul, játszik a csapat. Teljes őrület. Ez a világ egyik legnagyobb piramisjátéka! A két ballábas focistáknak óriási pénzeket fizetnek azért, hogy ott ugrabugrándozzanak és semmi eredmény nincs. Ez elég súlyos helyzet” – puffogtatta el a legsúlyosabb focistagyalázó közhelyeket Lázár János.

A volt kancelláriaminiszterről eddig is lehetett tudni, hogy nem rajong azért, hogy a kormány százmilliárdokat költ el a futballra, de ezek a mondatok, ezen a napon, elég erősre sikeredtek.