Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Élőben követheti a Florence hurrikán érkezését

Élőben követheti a Florence hurrikán érkezését

A Florence hurrikán ereje 4-esről 2-es erősségűre csökkent, de ettől még a hurrikán változatlanul életveszélyes – közölte csütörtöki sajtótájékoztatóján Roy Cooper, észak-karolinai kormányzó. Cooper szerint helyenként akár 2-4 méter magas árvízre kell számítani, a vihar pedig akár nyolc-tíz méteres hullámokat is korbácsolhat a tengerparton, az ottani házakat egészen az tetőig elöntheti az áradat.

Észak- és Dél-Karolina, Georgia, Virginia Maryland és az északkeleti New Jersey államokban rendkívüli állapot van érvényben, csakúgy, mint az Egyesült Államok fővárosában, Washingtonban. Az érintett államokban körülbelül 1,7 millió embert szólítottak fel az otthonaik elhagyására.

A vihar érkezését élőben is követheti, bár hangerőt ne nagyon adjon a videóra, mert a süvítő szélnek borzalmas hangja van.