Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

“Szólok a rendőröknek”, mondta a férfi, akinek kitépték a pénztárcáját a kezéből – és milyen jól tette!

“Szólok a rendőröknek”, mondta a férfi, akinek kitépték a pénztárcáját a kezéből – és milyen jól tette!

Egy idős férfi tett bejelentést a rendőrségre augusztus 31-én 11 óra körül arról, hogy Debrecenben, a Csapó utcában egy nő kitépte a kezéből a pénztárcáját. A 87 éves férfi elmondta a rendőröknek, hogy a nő miután elvette a pénztárcáját, pár métert futott, majd kivett belőle két darab 10 ezer forintos bankjegyet. Az idős férfi ekkor rászólt a támadójára, hogy értesíteni fogja a rendőrséget, ha nem adja vissza a tárcáját és a pénzét. A nő ekkor visszaadta a férfinak a pénztárcát, valamint az egyik bankjegyet és elfutott a helyszínről. A rendőrök azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. L. Ilonát a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak vele szemben eljárást. A 48 éves debreceni nő elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

(police.hu)