Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Nyílt levelet írt Tibi atya Orbán Viktornak

Nyílt levelet írt Tibi atya Orbán Viktornak

Orbán Viktor miniszterelnöknek írt nyílt levelet Tibi atya azután, hogy a kormánymédiában megjelent, az ő kebabozójában (ami egyébként nincs neki) erőszakolt az afgán férfi, S. B. Ahmad. Tibi atya mindezt arra vezeti vissza, hogy korábban kritizálni mert néhány kormánymédia néhány újságíróját.

“Politikai bosszúból Tibi atyát kamuzni valakinek a nemierőszakos tragédiája mögé annyira hitvány gyakorlat, mint marketingcélokkal kedvezményes telefon-percdíjakat biztosítani egy buszbalesetben elhunyt gyermek családjának: ilyesmire csak a legelvetemültebb marketinges pszichopaták képesek”, írja a Facebook bejegyzésben.

A nyílt levél lényege mégis inkább az, hogy Tibi atya Orbán Viktortól várja, hogy hasonló erőszakos bűncselekmények ne történhessenek. Ezért komplett akciótervet dolgozott ki (aminek főbb pontjai a Facebook bejegyzésben olvashatók), amire állami pénzeket használna fel.

“Miniszterelnök úr, ez a szolgáltatás adóforintokba kerülne, de éves szinten meg sem közelítené a migránsok elleni kampányáradat összegét. Ha elfogadja, egyetlen stadion árából látványosan és közérthetően oldana meg egy jelenleg létező problémát. (…) Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, egyeztessünk személyes találkozót, ahol akár részletes költségvetési tervvel és kidolgozott programmal vázolom Önnek, mik a céljaim az adófizetők pénzével. Bízom benne, hogy inkább így oldjuk meg Magyarország biztonsági problémáit, mint azzal, hogy egy nemlétező személy csehójával próbáljuk összefüggésbe hozni azokat”, írja a levélben.