Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

„Idióta bics!” – Megszállták Sargentini Facebook-oldalát a magyar kommentelők

„Idióta bics!” – Megszállták Sargentini Facebook-oldalát a magyar kommentelők

Az Európai Parlament szerdai döntése után a Magyarországról jelentést készítő Judith Sargentini Facebook-oldalán több száz magyar üzent a politikusnak.

Volt aki magyarul, mások egészen elképesztő angolsággal intéztek keresetlen szavakat a holland képviselő ellen. Sokan egyszerűen csak Orbán Viktort éltetik. A vita folyamatos, cikkünk megjelenésekor a kommentelők közül sokan estek egymásnak a Sargentini üzenőfalán, ugyanis többen őt dicsérő szavakat írtak az oldalra.

„Örülhet elfogadták a jelentését. Gyalázatos dolog!!!!!! Nem értem miért nem a saját hazájában osztja észt.(azt a keveset)Olyan gondolatok kavarognak a fejembe ami ;jól neveltségem miatt nem oszthatom meg önnel. AKKOR IS HAJRÁ MAGYAROK!!!!! HAJRÁ FIDESZ!!!!! HAJRÁ ORBÁN VIKTOR!!!!” – írja szó szerint egy kommentelő.

 

Undoritó amit művelsz,remélem jövőre már a nevedre sem fogunk emlékezni! ” –jegyzi meg egy másik.

„I hope, every peace of food is stuch on your throt, wich you buy from that money, what you get for this report” – itt a kommentelő azt szerette volna kifejezni, hogy reméli, minden a falat megakad Sargentini torkán, amit abból a pénzből vett, amit ezért a jelentésért kapott.