Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Halálos baleset történt Kondoros és Kardos között

Halálos baleset történt Kondoros és Kardos között

Összeütközött egy kisteherautó és egy kamion a 44-es számú főúton, Kondoros és Kardos között. A helyszínelés idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta az érintett útszakaszt, írja a police.hu

A két jármű 2018. szeptember 12-én, 11 óra 20 perckor karambolozott, a balesetben – a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint – a kisteherautó vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Kondoros, 2018. szeptember 12.
Összetört teherautó és kamion, miután összeütköztek a 44- es számú főúton Kondoros és Kardos között 2018. szeptember 12-én. A balesetben a teherautó vezetője életét vesztette.
MTI Fotó: Donka Ferenc

A kamion rakománya az úttestre borult. A rendőrség a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárta az érintett útszakaszt. A Szarvas felől érkezők Örménykút irányába, a Békéscsaba felől közlekedők pedig Nagyszénás vagy Gyomaendrőd felé tudják elkerülni a baleset helyszínét.

Kondoros, 2018. március 19.
Összeroncsolódott kisbusz a 44-es főúton, Kondoros és Békéscsaba között 2018. március 19-én hajnalban, miután összeütközött egy teherautóval. Az elsődleges információk szerint egy ember súlyos sérülést szenvedett, nyolcan könnyebben sérültek.
MTI Fotó: Donka Ferenc

A rendőrség a közlekedők megértését és türelmét kéri.

Borítókép: MTI/Donka Ferenc