Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Az uszodában állítólag nyílt titok, hogy Hosszú Katinka együtt van korábbi edzőpartnerével

Az uszodában állítólag nyílt titok, hogy Hosszú Katinka együtt van korábbi edzőpartnerével

Hosszú Katinka életének minden rezdüléséről nyilatkozik valaki, úgyhogy most azt is megtudhattuk, hogy állítólag párkapcsolatban van, csak éppen erre még közvetett bizonyítékok sem állnak rendelkezésre. Mindenesetre, mivel Hosszú a napokban a kazanyi világkupa-futamon elég jól szerepelt (11 érem), az elmondható, hogy az élete az év eleji zaklatottból a kiegyensúlyozott állapotba került, de hogy ez az új edzőjének (Petrov Árpád), vagy egy új kapcsolatnak köszönhető inkább, azt nem tudni.

Augusztus végén arról írt a Blikk, hogy Hosszú együtt van korábbi edzőpartnerével, mostani klubtársával az Iron Swimben, Dudás Dániellel. Akkor nem volt szó semmi konkrétumról, de bennfentesek egyre többet látták őket kézenfogva sétálni az uszodában.

Most a kazanyi világkupa után a Bors írja azt, hogy Hosszú együtt van Dudással, igaz az ő informátoruk még csak kézenfogva sétálni sem látta őket.

„Nyílt titok az uszodában, hogy együtt vannak. Ám a nyilvánosság előtt nem vállalják fel a szerelmüket. Nem láttam még, hogy kézen fogva sétálnak a medence partján vagy nyíltan megcsókolják egymást, de még puszit sem adnak a másiknak. Mégis szikrázik körülöttük a levegő” – mondta a lapnak egy névtelen ismerős.

Dudás egyébként szintén jól szerepelt Kazanyban, 1500 méter gyorson és a 4×100-as vegyes vegyesváltóval (férfiak és nők egy csapatban) bronzérmes lett.