Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Ultrák és Majka-rajongók szidják egymást a Curtis-Majka harc miatt

Ultrák és Majka-rajongók szidják egymást a Curtis-Majka harc miatt
  • Tatár Csilla otthagyja a köztévét, a továbbiakban leginkább Youtube-on lesz látható, illetve a TV2-höz tér vissza a hamarosan induló celebeket versenyeztető műsorra.
  • “Egy férfinak is jól esik, ha vonzónak tartják a nők. Számomra ez hízelgő, és mindig szívesen fogadom a bókokat, ahogy én is szívesen megdicsérem a csinos nőket” – magyarázta Stohl András a Ripostnak. Sőt, ez a dolog a nőjét sem zavarja! “A mi kapcsolatunk stabil és boldog. Minden rendben van az életemben szívügyek terén, így nem képes megzavarni az sem, ha néha nyíltan flörtölnek velem egy forgatáson.”
  • Holnapi címlapok: “Weisz Fanni férje már az Instagramon is veri a feleségét” – írta Weisz Fanni Instagramon egy videó alá, amin férje megpaskolta a fenekét. A modell arra utalt, hogy egy ideje édesanyja azzal haknizik, hogy lányát teljes terrorban tartja a férfi.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Holnapi címlapok az újságban! Weisz Fanni Férje már az instagramon is veri a feleséget!😂😂😂 @hagymaa Annyira unalmas már..Nektek nem???? #vicc

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

  • Tovább folytatódik a Majka-Curtis catfight: ezúttal Facebookon kezdték el egymást osztani az újpesti ultrák, akik értelemszerűen Curtisszel vannak, illetve Majka rajongói, akik valószínűleg valamivel gyengébb figurák, mint az előbbiek. (via Bors)