Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Újabb szexuális jellegű bűncselekmények derültek ki az afgán férfiról

Újabb szexuális jellegű bűncselekmények derültek ki az afgán férfiról

A rendőrség keresi a nevesített afgán férfit, akiről korábban az terjedt, hogy Tibi atya éttermében erőszakolt, de Tibi atyának nincs étterme.

Mégsem Tibi atya éttermében történt az erőszak, amivel az afgán férfit gyanúsítják

A Ripost szerint Tibi atya éttermében erőszakolta meg áldozatát az afgán férfi. A netes papnak azonban nincs étterme, ráadásul három éve védjegybitorlásért perelte be azt a helyet, amiről a lap írt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság további kétrendbeli szeméremsértés gyanúja miatt is el szeretné kapni az afgán férfit, Sarhadi Bilal Ahmadot.

A gyanúsított a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2018. június 1-jén 22 óra 30 perc körül Budapest VII., Dohány utcában, illetve 2018. június 20-án a hajnali órákban szintén Budapest VII., Király utca és a Lövölde tér közötti területwen szeméremsértő módon viselkedett. A szexuális kényszerítés mellett további, kétrendbeli szeméremsértés gyanúja miatt is keresi az afgán férfit. (via Police.hu)