Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Magyar cég dolgozói dobtak össze a gyógyíthatatlan beteg kislánynak Disneylandre

Magyar cég dolgozói dobtak össze a gyógyíthatatlan beteg kislánynak Disneylandre

Dóri három éve lakik a Szemem Fénye Alapítvány által működtetett Dóri Házban, ami az ország egyetlen gyermekhospice háza, arról álmodott, hogy egyszer szívesen eljutna a párizsi Eurodisney vidámparkba, látni a tengert és megnézni Milánót és Velencét is. A gyógyíthatatlan izomsorvadásban szenvedő lány történetét egy budapesti cégvezető hallotta meg, úgyhogy elkezdett pénzt gyűjteni a munkahelyén, az adakozásból pedig össze is jött az összeg, aminek segítségével teljesülhetnek Dóri álmai. A kislánnyal a mentősofőrön kívül a gyámja és egy intenzíves szakápoló fog együtt utazni.

Az útiköltség már megvan, de az utazáshoz elfogadnak további adományokat is, Dóri nagy vágyának megvalósulását pedig Facebookon lehet követni.

A Dóri Ház címe: 7634 Pécs, Rácvárosi út 37. Az alapítvány postai címe: Szemem Fénye Alapítvány 7634 Pécs, Gém utca 7. Bankszámlaszám: 50800111.11083762 Paypal.

(444)