Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Levese aljáról halászta ki a döglött patkányt a terhes nő, az étterem tulaja pénzt ajánlott abortuszra

Levese aljáról halászta ki a döglött patkányt a terhes nő, az étterem tulaja pénzt ajánlott abortuszra
  • 2018. szeptember 10., 14:44

Új értelmet nyert az úriember fogalma a kínai Weifang egyik Xiabu Xiabu gyorséttermében történteknek köszönhetően, amikor az asztaltársaság a vacsora végén patkányt halászott ki a leveséből.

Az üzlet vezetője ugyanis nemcsak 5000 jüanos (nagyjából 200 ezer forintnak megfelelő) összeget ajánlott fel kártérítés gyanánt, de mikor kiderült, hogy az egyik levesből fogyasztó vendég várandós, és attól fél ez rossz hatással lesz a picire, akkor gondolt egy nagyot és elmondta:

Ha fél attól, hogy a leves miatt baja lesz a még meg nem született gyereknek, akkor megdobja 20 ezer jüannal grátisz (820 ezer forinttal), hogy elmehessen abortuszra.

Nem derül ki a hírt közlő Shanghaiist cikkéből, hogy a vendégek, vagy a nő elfogadta-e a pénzt, és mikor egy riporter szeretett volna jobban utánajárni az esetnek, őt már a gyorsétteremlánc tulajdonosaihoz irányították. Csak annyit lehet tudni, hogy a helyi piacfelügyeleti hatóság vizsgálja az ügyet.

ITT a visszataszító esetről készült videó, erős idegzetűeknek.

FÚJ!