Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Mit csinál Lindsay Lohan, amióta öt éve abbahagyta a munkát?

Mit csinál Lindsay Lohan, amióta öt éve abbahagyta a munkát?

A most még mindig csak 32 éves Lindsay Lohan karrierje iskolapéldája annak, hogy miért nem feltétlenül szerencsés túl korán túl ismertté válni. Lohan pont abban a korban van, amikor elkezdhetné kapni a legjobb szerepeit, ehhez képest már öt éve gyakorlatilag teljes visszavonultságban él, és a hollywoodi körökből is elég kegyvesztettként vonult ki, nem úgy mint például Emma Watson, aki azt mondta, hogy visszavonul tanulni, meg feltöltődni, hogy még jobb színésznőként még jobb szerepeket kaphasson.

Az utolsó nagyjátékfilm, amiben szerepelt a 2013-as Vétkek völgye című nézhetetlen erotikus thriller volt, amiben az egyetlen érdekesség az volt, hogy Lohan többször is levetkőzött benne. Ugyanebben az évben játszott a Horrorra akadva ötödik részében is, szóval tényleg nem lehet azt mondani, hogy egy fényesen felfele ívelő karriert dobott volna el.

A színésznő jelenleg öt éve tartja magát távol a játékfilmektől, sorozatokban kap néha szerepeket, de igazából nem filmezéssel foglalkozik, bár nagyon úgy néz ki, hogy most értünk el a fordulóponthoz. Idén ugyanis bemutatják egy új filmjét, a The Shadow Within című horror, thrillert.

Lindsay Lohan

🤗

Nem kell semmi komolyra gondolni, egyértelműen ő lesz a húzónév a produkcióban, a sztori szerint pedig egy magánnyomozót alakít, akinek fel kell göngyölítenie a nagybátyja meggyilkolásának ügyét, miközben szép lassan fel kell dolgoznia azt is, hogy vérfarkasok leszármazottja.

Hogy a két film közötti időben miket csinált a színésznő, azokra csak kósza hírekből lehet következtetni, de úgy néz ki, hogy leginkább megpróbálta megalapozni a Hollywoodon kívüli üzleti karrierjét.

A színésznő hosszú idő után a napokban azzal került be a világ hírfolyamába, hogy olyan jellegzetes táncot lejtett egy tengerparti bárban talpig flitteres kezeslábasban, hogy azonnal elindult a Lindsay Lohan kihívás, amikor boldog, boldogtalan a mozdulatokat utánozza.

A videó érdekessége, hogy Lohan jelenlegi nyári rezidenciáján készült, Mykonoson, ahol saját night clubot üzemeltet évek óta. Ráadásul a mykonosi klub nem az első, korábban Athénban is nyitott egy klubot. Ennek a megnyitóján készült az a videó, amikor Lohan tőle szokatlan akcentussal beszélt, ami szintén bejárta a világot.

Lohan azt mondta, hogy az akcentusára az a magyarázat, hogy sok nyelvet tanul egyszerre, és ezek hatással vannak arra, ahogy az anyanelvén, angolul beszél. Lohan azt mondta, hogy gyerekkora óta beszél franciául az angol mellett, de szeretne megtanulni olaszul, törökül, arabul és oroszul.

Nem a legegyszerűbb nyelvek, de Lindsay Lohant valószínűleg a praktikussági szempontok is vezérelték. Amikor 2016-ban azt nyilatkozta az akcentusáról, hogy a sok nyelvtanulás miatt van, akkor éppen jegyben járt egy nála néhány évvel fiatalabb orosz oligarchacsemetével. A kapcsolatból végül nem lett semmi, Lohan azt írta Instagramon, hogy a vőlegénye, Egor Tarabosov bántalmazta, amikor azt hitte, hogy terhes, akkor pedig megcsalta egy prostival. Ennek annyira nem örült Tarabosov családja, mármint nem az állításoknak, hanem annak, hogy ezek nyilvánosságra kerültek. Lohan végül posztolt egy bocsánatkérést, a pár pedig szétment.

„Sajnálom, hogy a közelmúltban a világ elé tártam néhány magánügyet. Szomorúság és félelem táplálta a tetteimet. Mindannyian hibázunk. Talán ki lehet javítani a hibákat, talán nem, én bízom benne, hogy igen” – írta Lohan.

Az orosz mellett a török is abszolút praktikus a színésznőnek, hiszen 2017 elején pedig Erdogan török elnökkel és a feleségével találkozott, hogy a szír menekültek helyzetéről tárgyaljanak, egész pontosan megköszönje Erdogannak, hogy mennyit tesz országa a menekültekért. Amikor Lohan éppen nem a saját bizniszeit népszerűsíti, vagy kerül kisebb botrányokba azért, mert kétes figurákkal mutatkozik, akkor szívesen áll ki jó ügyek mellett, és a menekült nők és gyerekek helyzete az egyik ilyen. A diplomatáskodó hírességekhez hasonlóan Lindsay Lohan is elég laza helynek fogja fel a világpolitikát. Nem aratott osztatlan sikert az a nyilatkozata, amikor azt mondta, hogy a külföldi országok dezinformációi miatt tartanak emberek attól, hogy Törökországba utazzanak. Mintha elfelejtette volna, hogy Erdogan önkényuralmi rendszerében tényleg börtönöznek be újságírókat, meg tipornak sárba emberi jogokat.

Hogy miért tanult arabul, arra idén év elején kaptuk meg a választ, akkor egy tévéműsorban arról számolt be – immár az eredeti akcentusát visszaszerezve -, hogy arról tárgyal Dubajban, hogy saját kis szigetet tervezzen magának.

A Dubajban található Világ-szigetek nevű mesterséges szigetcsoport egyik szigetét kaphatná meg. A tárgyalások állapotáról nem sokat tudni, mindenesetre ezt a dubaji gigaberuházást tartják a környék egyik leginkább elfuserált vállalkozásának.

Ebben az interjúban egyébként előkerült, hogy nem gond-e Lohannek, hogy leginkább night clubok üzemeltetéséből tartja el magát, hiszen korábban alkohol- és drogproblémái voltak, de olyan súlyosak, hogy egy eszkalálódó ittas vezetési ügy miatt még börtönbüntetésre is ítélték.

A mostanában magát tisztának valló színésznő azt mondta, ez nem okoz neki problémát, nagyon jó szórakozásnak tartja, hogy józanon figyeli azt, hogy emberek olyan kínos dolgokat művelnek beszórakozva, mint ő 8-10 évvel ezelőtt.

Szintén ebben az interjúban azt mondja, Trumpabb lesz Donald Trumpnál, utalva arra, hogy milyen komoly üzletasszonynak tartja magát, akinek a világ számos pontján vannak üzleti érdekeltségei.

Időről időre azért az USA-ban is megborzolja egy kicsit az állóvizet. Legutóbb például az szólt nagyot, amikor nem sokkal azután, hogy kirobbant minden idők legnagyobb szexuális zaklatási botránya azt mondta, hogy az emberek hagyják már békén Harvey Weinsteint. Még Weinstein feleségének is odaszólt, és azt üzente neki, hogy nem válnia kéne, hanem kiállni a férje mellett.

A színésznő életében a legújabb üzleti vállalkozás, hogy a Lawyer.com ügyvédközvetítő-oldal reklámarca lett, amiben az az érdekes, hogy ezzel teljesen felvállalta a korábbi múltját, megbékélt azzal, hogy ő mindig is egy balhés multú híresség marad.

Az oldal reklámjában Lohan azt mondja, hogy amikor először megkereste a Lawyer.com, akkor azt hitte, hogy már megint valami bajba keveredett, de aztán megnyugodott, hogy nem újabb ügy miatt akarja valaki bíróság elé citálni, hanem reklámarcot keres csak az oldal.

Lohan tehát nem tűnt el, csak átrakta a fókuszt a színészkedésről a minden egyébre. Ha azt nézzük, hogy 2014-ben azért nem volt igazán aktív, mert akkor még egy csomó közmunkára járt, illetve hogy 2015-ben is csak azután tudott elkezdeni igazán szabadon építeni bármit, hogy lejárt a próbaideje, akkor igazából egész szép teljesítmény, hogy gyakorlatilag két év alatt ennyi egészen nehezen értelmezhető dolgot összehozott.

Borítókép: Lindsay Lohan/Facebook