Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Deutsch Tamás már most csalást lát a Sargentini-jelentés szavazása mögött

Deutsch Tamás már most csalást lát a Sargentini-jelentés szavazása mögött

Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője hajmeresztőnek tartja a Sargentini-jelentésről szóló jövő heti szavazást, szerinte olyan voksolásra készülnek, ami sérti az Unió alapszerződésében rögzített eljárást. Deutsch az ATV-ben elmondta, hajmeresztőnek tartja a Sargentini-jelentésről szóló jövő heti szavazást, ellentmondásos, hogy az Európai Parlament migrációtámogató képviselői a jogállam sérelmét kérik számon Magyarországon, miközben egy olyan szavazásra készülnek, ami sérti az Unió alapszerződésében rögzített szavazati eljárást,

és tulajdonképpen nettó csalásra készülnek a jelentés támogatói.

Magyarországot az uniós alapszerződés 7-es cikke szerinti eljárás fenyegeti a sajtó- és véleményszabadság korlátozása és az igazságszolgáltatás kétessé vált függetlensége miatt, de a magyar kormány szerint természetesen most is csak az a baj, hogy az EU-nak nem tetszik, hogy ők nem akarnak migránsokat.