Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Avril Lavigne már készen állt a halálra, de most új dallal tér vissza

Avril Lavigne már készen állt a halálra, de most új dallal tér vissza

Avril Lavigne érzelmes levélben mesélt rajongóinak a Lyme-kórral való küzdelméről. A 33 éves énekesnő öt éve nem adott ki új szerzeményt, azonban Head Above Water című dalával most megtöri a csendet.

A weboldalán közzétett írásban elmeséli, hogyan kezdett már a halál gondolatával is megbarátkozni, illetve hogyan tartotta életben az említett dal a legrosszabb időkben is. A szeptember 19-i megjelenéshez az alábbi szöveget fűzte:

Ezek voltak életem legnehezebb évei, fizikai és érzelmi csatákon kellett keresztül mennem. Szerencsére képes voltam a harcot egy dalban megfogalmazni, amire nagyon büszke vagyok.

Avril az ágyában írta a dalokat, megihletve a szörnyű szenvedésektől. A Head Above Water-ben arról énekel majd, milyen volt megbékélnie a halál gondolatával, éreznie amint teste lassan felmondja a szolgálatot, mégis a megfulladás helyett igyekezett a fejét a víz felett tartani.

Istenhez imádkoztam, hogy segítsen. A szenvedéseim közben közelebb kerültem hozzá.

Egy része szeretné maga mögött hagyni az egész kálváriát, azonban tudja hogy úgy tud csak kellően őszinte lenni rajongóihoz, ha az eseményeket dalban helyezi eléjük. Avril alig várja, hogy újra színpadra léphessen, és gitárjával körbejárhassa az egész világot.

(forrás: Metro, borítókép: Luuk Denekamp@Wikipedia)