Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

A győri Rába Hotel összes pincére felmondott

A győri Rába Hotel összes pincére felmondott

“Információnk szerint a Rába Hotel valamennyi pincére felmondott a közelmúltban, ezért nem is fogad most külsős vendégeket a szálloda földszintjén működő Belga söröző. A hotel szállóvendégeit ki tudják szolgálni – beugró emberekkel” – írja cikkében a Kisalföld. Győrben régóta probléma, hogy se pincérből se szakácsból nincs elég. Ezen különösen sokat ront, hogy a határ túloldalán kétszer ennyi pénzt lehet ugyanezért a munkáért kapni.

A lap megkereste a hotel vezetőjét, Bánhegyi Balázst: “A hazánkban tapasztalható munkaerőhiány a turizmus-vendéglátás területén kifejezetten érezteti hatását, de mindezt felismerve a Danubius Hotels Group számos intézkedést vezetett be, hogy szállodái vonzó munkahellyé váljanak. Egyre színesebb juttatási csomaggal igyekszünk vonzóvá tenni a nyitott pozíciókat, illetve hozzájárulni a meglévő munkaerő megtartásához. Bizakodók vagyunk, terveink szerint két héten belül már biztosan új csapattal folytathatjuk a mindennapokat.”