Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Megerőszakolta az út mellett haldokló hódot a hajléktalan férfi

Megerőszakolta az út mellett haldokló hódot a hajléktalan férfi
  • 2018. szeptember 7., 10:21

Whitney Nycole Facebookon próbált segítséget kérni az elütött rágcsálónak, akit először saját erejéből próbált talpra állítani, de mikor látta, hogy el van törve két lába is, egy kocsijában található törölközőre fektette az út szélére.

Egy meleg szívű segítségnyújtás fordult érthetetlen tragikomédiába, mikor a nő először hiába próbált a 911-es segélyhívón, majd több állatmentőn keresztül is segítséget hívni a pórul járt hódhoz.

Végül úgy döntött ő maga megy el és hoz egy kartondobozt, hogy éjszakára magához vegye a sérült állatot. Szabályosan sokkot kapott a látványtól, ami visszaérkezésekor fogadta.

“Elpusztult. Elkaptam egy hajléktalant, amint épp közösült a tetemével. Sokkot kaptam!”

– írta bejegyzése alá kommentben. A KXLY.com beszámolója alapján a rendőrség azóta előállította a 35 éves Richard Delp-et a washingot állambeli Kennewick-ben, akit bestialitás vádjával előzetes letartóztatásba helyeztek. A férfi elkapása időpontjában is némi metamfetamin hatása alatt állt, valószínűleg ennek köszönhette Whitney a sokkoló látványt, a férfi pedig az olthatatlan vágyat a HÓDításra. (muszáj volt, elnézést!)

(via KXLY.com / borítókép: Pixabay)