Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Megvan, ki viseli a csapatkapitányi karszalagot Dzsudzsák Balázs helyett

Megvan, ki viseli a csapatkapitányi karszalagot Dzsudzsák Balázs helyett

A Magyar Labdarúgó-szövetség honlapján számolt be róla, hogy az elmúlt napok dupla edzései után csütörtökön és pénteken már csak egy tréninggel készül a nemzeti csapat a szombati finnek elleni első Nemzetek Ligája mérkőzésére.

Dzsudzsák Balázs bukása és újabb bukása

Dzsudzsák Balázs bukása és újabb bukása Már biztos, hogy Dzsudzsák Balázs nem igazol Székesfehérvárr a, mivel a Videoton még a csökkentett fizetési igényét is irreálisnak tartotta. Bár már a Magyarországra igazolás is megmosolyogtató volt, az még inkább, hogy a természetesen az arab világból érkezett komoly ajánlat is közrejátszott abban, hogy látszólag végleg elfogyjanak Dzsudzsák lehetőségei.

Eldőlt az is, hogy Dzsudzsák Balázs távollétében Szalai Ádám lesz a csapatkapitány a következő két mérkőzésen. Marco Rossi a szövetség honlapjának elmondta:

„Az elképzelésemet a keret néhány tapasztaltabb játékosával is megvitattam, akik egyöntetűen támogatták, hogy Szalai Ádámot bízzam meg a csapatkapitányi feladatokkal a következő két mérkőzésre. Ádámmal természetesen nem csak a döntésemet osztottam meg, hanem azt is, hogy mit várok a csapatom kapitányától. Vagyis azt hogy vezér legyen a pályán és a pályán kívül is, a fiatalokat folyamatosan segítse és pozitív gondolatokkal, meglátásokkal segítse a társait és így a csapatot is.”

Kiemelt fotó: MTI/Illyés Tibor