Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Itt a legjobb szexpóz jóllakott, lusta lányoknak

Itt a legjobb szexpóz jóllakott, lusta lányoknak

Mindannyian ismerjük az érzést, amikor egy jól sikerült ebéd után szerelmünkből is falatoznánk egy kicsikét. Ezzel a bébikönnyű pozícióval nem húzza keresztbe számításaitokat egy bendőtöltő lakoma sem, és még a konyhát sem kell elhagynotok érte. Tökéletes, nem?

A Cosmopolitan által csak “kajakómás barátnő”-nek titulált pozíció első lépésében fel kell ültetni a hölgyet a konyhapultra, majd a férfinek be kell hatolnia a párja két lába közé. A nőnek ajánlatos minél közelebb csúsznia a peremhez, és körbefogni párját lábaival, ugyanis állítólag így a klitorisz is igazán izgatva lesz.

Feltethetően egy óvodás illusztrációja a kajakómás barátnő pozícióhoz

Túl bizarr számodra a konyhapulton eltölteni egy pásztorórát? Ez sem akadály! Ugyanis a kajakómás barátnő mindenféle sík felületen működik, legyen az egy ikeás fiókos szekrény, egy asztal, vagy más az olvasó fantáziájára bízott terep.

(forrás: Sun, borítókép: Pixabay)