Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Bilincsben vittek el egy NAV-os vezetőt

Bilincsben vittek el egy NAV-os vezetőt

Bilincsben vitte el az ügyészség csütörtökön a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) óbudai, Huszti úti épületéből a szervezet egyik osztályvezetőjét – tudta meg az Átlátszó. A lap értesülése szerint az illető a NAV Közép-magyarországi Bűnügyi Igazgatóságán dolgozott.

A Központi Nyomozó Főügyészség a lap érdeklődésére közölte, hogy vezető beosztású személy által elkövetett hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette és más bűncselekmény miatt a KNYF ügyészei nyomozást folytatnak.

Az ügyészség részéről hozzátették az ilyenkor szokásos fordulatot is, hogy nyomozási érdekből nem tudnak ennél bővebb tájékoztatás adni, illetve, hogy később sajtóközlemény kibocsátásra kerül sor. A lap tudomása szerint a büntetőeljárás alá került osztályvezető korábban adónyomozóként, majd a Nemzeti Nyomozó Irodánál is dolgozott.