Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Tele volt Novozánszki Fanni vérével B. László kocsija

Tele volt Novozánszki Fanni vérével B. László kocsija

Tele volt Novozánszki Fanni vérével a meggyilkolásával gyanúsított B. László kocsija. A szakértői vélemény szerint 2-2,5 deciliter vér lehetett a kocsiban, ez viszont apró cseppekben az egész belső teret, még a tetőkárpitot is beborította.

„Igen, én is úgy tudom, hogy szétfröcskölve, mindenhol találtak vért az autóban, még a plafonon is. Ez egyféleképpen történhetett. Sterimob. Ez egy ilyen nagy nyomású kézi mosó, amivel az autókat mossák, és azzal tisztították ki azt a kocsit is, és akkor fröcsögött szét mindenhova” – mondta dr. Brodmann Péter, B. László egykori ügyvédje és nagybátyja, akit korábban kizártak ugyan az ügyből, de B. László jelenlegi védőjétől rendszeresen kap információkat az ügy állásáról.

Az új fejlemény akár kedvezhet is az előzetesben ülő B. Lászlónak. Korábban lehetett olyanokról hallani, hogy Novozánszki a kocsiban vérzett el, illetve, hogy amikor az autóba került, már nem is élt, ezeket kicsit árnyalja, hogy nem olyan sok vérről van szó. „Szakértői vélemény szerint ekkora mennyiségű vérveszteségnél helyváltoztatásra alkalmas az ember, tehát él. Egy véradásnál kétszer ennyit, 4-5 decit vesznek le, úgyhogy azok a találgatások, miszerint „elvérzett”, „az autóban már nem élt” és társaik, egész egyszerűen nem igazak” – mondta az ügyvédrokon.

B. Lászlót egyébként nem tervezik kiengedni az előzetesből, folyamatosan fennáll nála a szökés veszélye, mivel a gyilkosság után arra keresett rá a számítógépén, hogy mely országoknak nincs kiadatási szerződésük Magyarországgal, illetve, hogy mennyibe kerül egy hónapra szállást foglalni Belize-ben.

(Bors)