Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Szeptemberig kellett várni a balatoni strandhimnuszra, de végre itt van!

Szeptemberig kellett várni a balatoni strandhimnuszra, de végre itt van!

Viktorola tudja milyen névért lelkesedik a magyar nép kétharmada, nem szégyellte tehát művésznevét is miniszterelnökünk által megihletődni. Az is lehet persze, hogy az alkotó Oláh Viktor saját nevét scrabble-özte csak meg miközben magyar Pitbullként ugrott rá a Youtube-ra, és még azt is megengedte magának, hogy szeptember elején tegye közzé bemutatkozó nyári strandhimnuszát.

Vártam egész télen, hogy a magyarok tengerében, testem megfürödjék, elárulom.

A refrén második fele a legcsábosabb Neoton összekacsintás, mióta nyár van; az pedig micsoda szerénységre vall, hogy valójában nem csak a telet, hanem egészen az ősz kezdetéig várt, hogy közzétegye dalát.

Napoztam bátran, leégett a hátam, a lábam, a vállam, az arcom és a karom, mindet kaparom.

Mennyire hiányzik a mai pop zenéből az ilyen mértékű őszinteség, a tökéletlenség felvállalása, a másnapi hanyatlás, kilátástalanság; a lélekkel együtt bomló test képe csodálatosan érzékelteti mindet.

És ha kedved épp úgy tartja, dobd a ruhádat a partra, és kövesd a napod a tóba, nem állíthat meg bója.

Végül a klip, tele jó csajokkal és egy még jobb Viktorolával! Most jövő nyárig kénytelenek leszünk ezzel melegíteni a Balcsira:

Viktorola – Balaton Balaton Balaton (Official Music Video)

Facebook: www.fb.me/viktorolamusic Szöveg: Viktorola Zene: Divine Tracks / Viktorola Rap Recording, Add. Instrumentation, Mix, Mastering: Vígh Arnold (SilverHill Studio) Rendező: Czoller Bence Operatőr: Almási Bence Vágó: Nagy Botond