Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Rosszul lett a Kósa Lajost átverő csengeri örökösnő, kórházba vitték

Rosszul lett a Kósa Lajost átverő csengeri örökösnő, kórházba vitték

Elhalasztották Sz. Gáborné szerda reggeli gyanúsítotti kihallgatását. A titokzatos csengeri asszony rosszul lett a fogdán az éjjel.

A 24.hu-nak Helmeczy László, a nő ügyvédje elmondta, az asszonyt az éjszaka gyomorpanaszok miatt kórházba kellett vinni. Ezért szerda reggel fél kilencre meghirdetett kihallgatása elmaradt a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozóiroda Aradi utcai épületében.

Az ügyvéd információja szerint először az utóbbi napokban nagy botrányokat maga mögött tudó Honvédkórházba, majd ezt követően a Péterfy intézménybe szállították. Helmeczy László azt mondta az atv.hu-nak, hogy a nő kihallgatását még ma megtartják. Hogy mi lehet annak a kimenetele, arról az ügyvéd is csak találgat, hiszen Sz.-né keddi őrizetbe vételét követően még nem beszélt ügyfelével. Most fognak először találkozni, és majd ő dönti el, hogy tesz-e vallomást, vagy sem. Arra a kérdésre, hogy megbizonyosodott-e már védence 1300 milliárd forintos örökségének valódiságáról, az ügyvéd még jelenleg sem tudja megállapítani, hogy az valódi-e vagy sem.

Mint arról korábban beszámoltunk, hazahozták kedd este a Kósa Lajost átverő csengeri örökösnőt. A nőt a svájci hatóságok nemzetközi elfogatóparancs alapján még idén április 27-én fogták el Svájcban, de csak szeptember 4-én, azaz kedden Zürichben került sor az átadására. Sz. Gáborné kedden az esti órákban érkezett Magyarországra.