Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Így nem hívnak rendőrt a kutyapártra

Így nem hívnak rendőrt a kutyapártra

Általános iskolák elé festett sántikákat az MKKP.

Egyelőre Szegeden, Pécsen, Budapesten három helyen, Sajóbábonyban, Jászladányban, Debrecenben, Kiskunfélegyházán, Kaposváron, Szekszárdon és Budaörsön sikerült ugró iskolákat festenie a Magyar Kétfarkú Kutya Pártnak – közölték Facebook oldalukon.

Stílusosan általános iskolák elé rajzoltak sántikákat. Különlegesség az ügyben, hogy a Facebookon történt beszámolójuk alapján úgy tűnik, ezúttal senki sem hívott rájuk rendőrt, pedig még egy négyszínfestést is elkövettek. Pedig mostanában rájár a rúd a pártra: hívtak rájuk rendőrt Felcsúton, amikor buszmegállót építettek, Rákosrendezőnél, amikor bicikliutat újítottak fel. Négyszínfestés miatt többet között Pécsen ki is hallgatták őket.

Országos tanévnyitó cukiságkampány | Facebook

null

Közölték, eső miatt következő hétvégére csúszott Fehérvár, Szombathely, Kecskemét, Szentendre, Pesterzsébet, Ajka és Győr. Elárulták, hogy eredetileg kiskutyákkal akartak fotózkodni, de aztán nem volt elég állat, a fotógépük is elromlott, úgyhogy végül a sulikat választották.