Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Hazahozták a Kósa Lajost átverő csengeri örökösnőt – videó

Hazahozták a Kósa Lajost átverő csengeri örökösnőt – videó

Hazahozták kedd este a Kósa Lajost átverő csengeri örökösnőt, számolt be honlapján a rendőrség. A nőt a svájci hatóságok nemzetközi elfogatóparancs alapján még idén április 27-én fogták el Svájcban, de csak szeptember 4-én, azaz kedden Zürichben került sor az átadására. Sz. Gáborné kedden az esti órákban érkezett Magyarországra.

A rendőrség honlapjára feltöltött, a hazaszállításról készült videóból kiderül, hogy miután Sz. Gáborné leszállt a Swissair járatáról, rendőrök vették körül. Megmotozták, majd beültették egy rendőrautóba.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) munkatársai a nőt őrizetbe vették. Gyanúsítotti kihallgatására, valamint további eljárási cselekményekre a későbbiekben kerül sor. A KR NNI csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja vele szemben a nyomozást.

Borítókép forrás: Police.hu